Ik hou mijn presentatie over God

God, het Goddelijke is dichtbij. Het zoemt om me heen. Is in zoveel. Meer dan wat ik eerst dacht. Het is een kracht die bruist en vol leven zit en wil delen, innemen en doorgeven.

Oneindig.

Het is iemand. Het is niemand. Het is een adem. Het is onduidelijk en duidelijk desondanks. Zacht. Liefelijk. Luid. Overweldigend. Zonder te kiezen. Onkruid en sier, want dat onderscheid bestaat niet in absolute zin.

Ook ik ben alles en wat daar tussenin is. Ik ben prettig in de omgang en een pain in the ass. Ik ben ondoorgrondelijk maar te begrijpen. Ik heb geen liefde nodig en verlang er intens naar. Of bestaat nu niet. Nu bestaat nu niet. Niet bestaat nu niet.

Bestaat misschien ook niet. Of ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *